Online software die zich aanpast aan uw organisatie

 

infowolk is een ICT-organisatie, ontstaan uit een samenwerkingsverband van verschillende ICT-bedrijven die een grote passie delen voor technologische ontwikkelingen, in het bijzonder internet en geografie. Met meer dan tien jaar ontwikkelervaring en een rijk product- en klantportfolio, biedt infowolk software aan als dienst op internet, ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd. In combinatie met geografische informatie systemen biedt dit uitzonderlijk veel mogelijkheden voor zowel grote als kleine organisaties.

 

Missie

We streven ernaar bedrijven en overheden middels eigentijdse (maatwerk) software oplossingen volledig te ondersteunen door (geografische) informatie, inzichtelijk, eenduidig en op efficiënte wijze uitwisselbaar te maken. Dit geldt zowel voor binnen de organisatie als tussen organisaties.

 

Visie

Meedenken met de klant, inspelen op behoeften met het oog op morgen. Dit staat centraal in ons werken. We zien continu nieuwe mogelijkheden om het werkproces van de klant te optimaliseren en de binnen- en de buitenwereld met elkaar te verbinden. Dit steeds op basis van betrouwbare en toegankelijke (geografische) informatie.

 

{backbutton}